Montering

Tømrer- og maskinsnedkeri

Vinduer & døre

Montering

Totalløsninger

Specialopgaver

Tømrer- og maskinsnedkeri

Vinduer & døre

Montering

Totalløsninger

Specialopgaver

Skal du bruge en dygtig tømrer til montering af døre og vinduer?

Korrekt montering er en forudsætning for optimal holdbarhed og problemfri funktion og har samtidig betydning for garantien. Tilfør aldrig elementerne belastning fra tilstødende bygningsdele.  Det påhviler montøren at kende den korrekte montering.

Montering af døre og vinduer af alle slags

Vi står for montering af døre og vinduer i alle typer udgaver – også skydedøre, tagvinduer og ovenlysvinduer. Hvis du skal have lavet udskiftning af døre og vinduer, er der mange muligheder både i forhold til materialer og udformning. Vi hjælper gerne med at vælge den rigtige type, farve og energimærkning, så du får den kvalitet, du forventer.

Udskiftning af vinduer og døre giver din ejendom et kvalitetsløft

Uanset hvilken type bolig, hvilken byggestil og hvilken alder, din bolig har, kan montering af vinduer og døre give enhver bolig et løft. Den tilstand dine døre og vinduer er i, giver et tydeligt visuelt indtryk af, hvilken stand huset i øvrigt er i.

Slidte vinduer, der måske endda er punkterede, og hvor træværket er revnet eller bare uplejet, kan trække selv det flotteste hus ned, og omvendt kan nye vinduer, der passer til husets stil, betyde at et hus kan se næsten helt nybygget ud. Med udskiftning af døre og vinduer kan du give din bolig et stort værdimæssigt løft. Uanset om du går med salgstanker, vil montering af døre og vinduer i nye lavenergimodeller være en gevinst for enhver bolig.

Vi kan stå for montering af døre og vinduer, hvad enten du ønsker småsprossede vinduer, panoramavinduer eller store glaspartier. Vi leverer altid et færdigt stykke arbejde, hvilket betyder, at vores udskiftning af døre og vinduer inkluderer:

  • selve udskiftningerne
  • karme
  • sålbænke
  • gerikter og fugearbejde til den sidste finish er på plads

Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller vejledning i forhold til montering af døre og vinduer på telefon 86 85 11 70 eller
e-mail info@dkvinduerdore.dk.

Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Alle felter med * skal udfyldes

Luk menu