Montering

Montering af vinduer og døre

Er du på udkig efter en dygtig tømrer til montering af døre og vinduer, er du havnet det helt rigtige sted. Hos DK Vinduer og Døre har vores erfarne team af tømrere og snedkere specialiseret sig i montering af vinduer og døre.

Med korrekt montering af dine vinduer og/eller døre er du sikret optimal holdbarhed og funktionelle løsninger. Vi sørger for, at arbejdet udføres professionelt – og du får en løsning, som du kan have glæde af i mange år. Vi går op i høj kvalitet og godt håndværk – derfor benytter vi os af danskproducerede løsninger inden for vinduer og døre og tilbyder 10 års garanti.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud på montering af vinduer og døre.

Alle typer vinduer og døre

Er du i tvivl, om vi kan hjælpe dig med montering af dine nye vinduer eller døre? Så er du i trygge hænder. Vi står for montering af døre og vinduer i alle typer og udgaver – også skydedøre, tagvinduer og ovenlysvinduer. Vi tilbyder også et bredt udvalg inden for vinduer og døre – i mange forskellige typer materialer, størrelser og former. Har du specielle ønsker til mål og format, kan vi derfor også være behjælpelige med dette.

Er du selv i tvivl om, hvilken løsning der er den bedste, hjælper vi også meget gerne her. Med vores erfaring kan vi hjælpe dig med alt fra farver til materialer og energimærkning, så du får den kvalitet, du ønsker.

Giv din bolig et løft med nye vinduer og døre

Uanset boligtype, alder, byggestil mm, kan nye vinduer og døre give din bolig et løft. Døre og vinduer kan nemlig have stor betydning for boligens visuelle indtryk.

Gamle, slidte vinduer med revnet træværk kan få selv det flotteste, nypudsede hus til at se gammelt ud. Mens nye vinduer, som passer til husets stil, kan få huset til at fremstå flot og nyt. Dertil har du mulighed for at vælge mere energivenlige løsninger, som vil kunne mærkes på regningerne fremover. Med nye døre og vinduer kan du give din bolig et løft – ikke bare æstetisk, men også værdimæssigt.

Går du med tanke om videresalg af din bolig, vil nye vinduer og døre også kunne være med til at sætte et præg på salgsværdien af din bolig. Det kan derfor være en god idé at overveje at udskifte vinduer og døre i din bolig med henblik på salg.

DK Vinduer og døre – din makker når du skal have nye vinduer

Hos DK Vinduer og Døre har vi specialiseret os i montering af døre og vinduer. Med vores mangeårige erfaring kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning. Uanset om du er til panoramavinduer og store glaspartier eller hyggelige sprossede vinduer, eller om du har brug for smarte løsninger i specialmål, kan du regne med os.

Når du vælger os til montering af vinduer og døre, er følgende inkluderet:

  • Selve udskiftningerne
  • Karme
  • Sålbænke
  • Gerigter
  • Fugearbejde til den sidste finish er på plads

Skal vi montere nye vinduer og døre hos dig? Så kontakt os endelig. Du kan udfylde formularen og få et uforpligtende tilbud, eller du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Få et tilbud

Udfyld formularen, så vender vi retur med et godt tilbud på din opgave.