Vinduer og døre

Udskiftning af vinduer og døre

Er det tid til at få udskiftet vinduer og døre i din bolig? Så står vi hos DK Vinduer og Døre klar til at hjælpe dig. Vores dygtige team af tømrere og snedkere har gennem en årrække specialiseret sig i montering og udskiftning af vinduer og døre.

Vi tilbyder skræddersyede løsninger og kan levere alle typer døre og vinduer i specialmål, samt forskellige materialer. Uanset dit behov står vi klar til at hjælpe dig med den helt rette løsning, der passer til dit hus. En totalløsning du kan få glæde af i mange år.

Trænger dine vinduer eller døre til en udskiftning?

Der kan være mange grunde til at skifte vinduer eller døre ud. Måske gennemgår din bolig en mindre eller større renovering, eller måske er du træt af de høje varmeregninger.

Vi hjælper bl.a. med udskiftning af vinduer og døre i forbindelse med:

Vedligeholdelse: Måske skal de gamle, slidte vinduer eller døre skiftes ud

Sikkerhed: Der kan være behov for bedre låsemekanismer og derved mindske risiko for indbrud

Energibesparelser: Måske ønsker du bedre isolerede vinduer som termoruder eller trelags-ruder, som kan mindske varmetab og hjælpe med at sænke varmeregningen

Æstetik/udseende: Måske ønsker du at føre huset tilbage til dets oprindelige udseende med passende vinduer og døre

Gensalgsværdi: Udskiftning af døre og vinduer kan have betydning for husets gensalgsværdi

Overvejer du nye vinduer og døre?

Udskiftning af vinduer og døre kan virke som en stor beslutning – og derfor er det vigtigt med en langsigtet løsning. Det er vigtigt at tage højde for årsagen til udskiftningen, såvel som husets helhed og vinduerne og dørenes daglige funktioner. Et hus kan skifte karakter ved valg af nye vinduer og døre – ofte noget som er en stor overvejelse i forbindelse med byggeri eller renovering, men også bare i forbindelse med udskiftning af blot en dør. Hvorfor skal vinduerne udskiftes, og hvilken løsning egner sig bedst? Skal den gamle slidte dør udskiftes med noget lignende, men mere holdbart? Eller er du på udkig efter nye farver, materialer og kvalitet?

Nye vinduer og døre kan åbne op – bogstaveligt talt – for nye muligheder. Og her kommer vi netop på banen med vores ekspertise og erfaring. Vi tænker både i klassiske såvel som moderne løsninger, så vi kan tage højde for dine ønsker, såvel som dansk byggeskik og tradition.

Leveringsdygtig i alle typer vinduer og døre

Har du planer om at udskifte vinduer og/eller døre i din bolig, kan det være svært at vælge, hvad du skal gå efter. Ønsker du noget i samme stil, eller er du på udkig efter noget helt andet?

Hos DK Vinduer og Døre er vi leveringsdygtige i alle typer vinduer og døre. Vi tilbyder skræddersyede løsninger og kan levere alle typer døre og vinduer efter form og mål. Om du ønsker ubehandlet træ, færdigmalet, lakeret eller noget fjerde, eller om du ønsker mahogni eller træ/alu løsninger, kan vi finde den helt rette løsning, der passer til netop dit hus.

Har du særlige farveønsker, eller ønsker omkring energimærkning eller type, kan vi også hjælpe med dette. Er det de klassiske sprossede vinduer, moderne panoramavinduer eller smarte skydedøre? Vi tilbyder et bredt udvalg og kan tilpasse vores løsning til dit behov. Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud, så kontakt os endelig.

Få et tilbud

Udfyld formularen, så vender vi retur med et godt tilbud på din opgave.